Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm efter några dagar i Göteborg. Jag och Alice J har gjort två inredningsreportage i superhärliga hem. I fredags var vi i denna magiska trappuppgång, kanske den finaste jag någonsin sett..

Ett besök i Götet

Efter fredagens jobb gjorde jag ett höstigt Göteborg några timmar och mötte upp en vän. Och when in Rome, visst måste en besöka Artilleriet – Göteborgs Inredningsstjärna.

Ett besök i Götet
Ett besök i Götet

Jag gick också förbi Rum för papper, vill ha allt där as usual. Men det är ju lixom helheten som gör det. Det funkar inte att köpa 1 fint papper eller 1 kort. Det är mängden med en sådan här hylla med tusen fack av papper som är inspirerande. Så gå dit om du vill ha lite pappersinspo.

Ett besök i Götet

Och Artilleriet i all ära absolut. Men kan vi inte vara överens om att finaste butikslokalen i Göteborg är den där COS huserar?

Tack Götet för dessa dagar!
/J.

Ett besök i Götet

Inlägget Ett besök i Götet dök först upp på .

©