Hue House

The owners found a “perfect” One big problem … it lacked personality. Enter Sydney-based design studio Esoteriko who revived it with targeted interventions such as new joinery, a fireplace and staircase, along with art curation, lighting, custom rugs, furniture, and window treatments. They connected indoor spaces to the garden, redesigned the kitchen’s double-height volume and added a delicate balustrade to the concrete stairs and custom brass pendants.

“It was important that there was not one overpowering genre or style, rather that new and old could sit comfortably together, alongside new material elements and the ‘bones’ of the house, expansive grey limestone. The decorative elements needed to create a sense of warmth and comfort that expands outdoors.”

Hue House
Hue House
Hue House
Hue House
Hue House
Hue House
Hue House
Hue House
Hue House
Hue House
Hue House
Hue House
Hue House
Hue House
Hue House
Hue House
Hue House

©