Första månadens sista dag på det nya året. Idag är det 31 januari. Swish sa det så var den månaden klar. I mitt jobbliv har det varit väldigt lugnt, jag försöker att inte få panik utan leva i cykeln som jag vet finns där och Januari brukar vara lugnt. Men har det varit mer lugnt än vanligt? Vet inte. Jag är ju även tillbaka efter mammaledighet och att starta upp frilansliv efter en tid borta är i sig också en uppförsbacke. Så månaden har bjudit på (lite för) många timmar vid skrivbordet med admin, budgetplanering, organisering, mailande, målskrivande, planering m.m. Jag älskar ju fotodagar så har inte varit help pepp på detta. Men nu avrundar jag månaden med Januaris minus & plus:

Månadens minus:
– Några inställda fotningar pga sjukdom (dock ej min sjukdom så ett plus för det)
– Det oinspirerande januarimörkret
– Höjningarna på typ alla fasta utgifter

Månadens plus:
– Kick-off med fyra frilanskollegor
– Kul besök på Formex
– Co-working-dagarna med fotografen Helena Nord
– Roliga konsulttimmar med Support Design

Men imorgon, ny månad och på fredag har jag årets första fotning (om alla håller sig friska)!

/J.

Pressbild: Åhlens

Inlägget Så blev januari dök först upp på .

©