Jag har inte bara hittat tillbaka till min blogg  Utan även till min fina lilla arbetsplats i Gustavsberg Gamla Porslinsfabrik. Jag gick dit i förra veckan med ett knippe blommor, min nya vas och min trogna parhäst systemkameran. Förutom lite mailrensande framför min andra trogna skärm så gick jag en trappa ned till det här hörnet där ljuset alltid faller vackert. Allt blir fint att fota här. Ett bord med stänk av målarfärg stod också där, ett perfekt rekvisitabord för några sköra blommor i en vas av glas.

En skör blomma

Jag känner mig just nu lite som den där blomman, lite skör. Så vi passade fint ihop tillsammans på denna nystart.

En skör blomma

För att komma igång ordentligt med bloggandet igen så kommer jag blogga varje dag resten av september. Så kika gärna in ofta för nu kommer det nytt varje dag!

/J. 

En skör blomma

Foto: Jenny Martinsson

Inlägget En skör blomma dök först upp på .

©