Hej,

Jag vill bara kika in och säga Hej med ett vintervårigt jag, osminkad ifrån en skogspromenad häromdagen. Allt är bra. Det kliar lite i mina kreativa fingrar då och då men tiden räcker inte till till allt med en liten bebis hemma. Så tills jag kan dra igång bloggen på riktigt igen som den och du som läser förtjänar så får du gärna följa mig på Instagram där jag uppdaterar ibland.

Nu i mars fyller mitt bloggande 15 år. Tänk så länge jag har haft denna digitala samlingsplats vid min sida, det är en resa att dyka ned i arkivet. Så mycket som hänt i mitt liv och i inredningsbranschen och inte minst i allt vad som kallas sociala medier. Jag lutar mig alltid tillbaka till bloggformatet, jag gillar det och kommer förhoppningvis fortsätta länge till. Vill du kika hur ett blogginlägg såg ut 2008 så se här vad jag skrev om Primula 5 mars 2008, innehållsrikt och stor bild osv haha NOT.

Ett hej & 4 tips
Ett hej & 4 tips

Jag vill ju dock ändå inte kika in här utan att du ska få med dig något så jag gör en snabb lista på 4 tips som snurrar min värld just nu:

Äter – jag gör storkok på Sofia Woods (offcause) linsgryta + maxar med koriander. Världens godaste och enklaste lunch.

Lyssnar – jag lyssnar på inredarna Studio In om deras spirituella resa och är såld på Sofie Krafts podd Stay Grounded.

Gör – jag promenerar mycket och gör digitala yogapass med Holistic Training som har ett gigantiskt klass arkiv man kan köpa för några hundra kronor, värt varenda krona (ej samarbete, bara gillar!)

Läser – jag läser SEX substanser som förändrar ditt liv (Adlink) av David JP Filiips.

Ett hej & 4 tips

Tills vi hörs igen så önskar jag dig allt gott & en fin vår <3

/Jenny

Ett hej & 4 tips

Foto: Jenny Martinsson

Inlägget Ett hej & 4 tips dök först upp på .

©