Jag är förmodligen sist på bollen och det är säkert redan omodernt med scrunchies. Ni vet, de där hårbanden som folk verkar ha runt armleden som är lite fluffiga i tyg?! Jaja, jag är i alla fall lite småmallig för att jag just lyckats sy mig en sån där scrunchie! Har nämligen testat att sy en förut men kört fast totalt i tankevurpan när man ska sy ihop hela baletten till en rund cirkel.

Sy scrunchie

Tyget är en återbrukad top från tonårsdotterns garderob. Det finns en bit kvar av den före detta toppen så jag ska ge mig på att sy en till scrunchie och då ska jag utgå från den här beskrivningen. Det gjorde jag inte när jag sydde hårsnodden på bilden, det är därför det syns en ful söm i det nedre högra hörnet. Tror minsann att jag har fler urvuxna tröjor i mina gömmor som kan komma att bli till hårsnoddar inom kort!

Sy scrunchie

Inlägget Sy en scrunchie av återbrukad tröja dök först upp på Diagnos:Kreativ.

©Loading...