Jag gillar mjuka paket. Speciellt det som innehåller en fin kudde från Swedese i min favoritfärg blått. Kuddfodralet är samma vävda tyg som tidslösa Laminos nya fodral designad av Kustaa Saksi. Lamino-fåtöljen är ju känd för det skiktlimmade böjträt och sömnaden som också blivit en signatur för Swedeses tillverkning i Småland sedan dess, den första gjordes 1956(!). De sinnrika detaljerna i mönstret i kudden Nature sägs rymma mystiska symboler och hemliga meddelanden. Jag har inte hittat något kryptiskt meddelande ännu men jag har hittat en ny favorit i soffan (tack Swedese och Trendgruppen PR)!

I got a new pillow! Nature from Swedese, I like the color and it has now found it´s spot in our sofa. Read more about it over here!Swedese, lamino, swedese kudde, Swedese-kuddeFoto: systerdotter Lina Agnas

Inlägget Min nya Swedese-kudde dök först upp på Hemtrender.

©Loading...