I veckan gjorde jag min sista arbetsdag på Trendgruppen PR innan mammaledighet. Kändes lite märkligt på sitt sätt, att jag nu i kommande vecka inte ska gå till jobbet som vanligt, men ser samtidigt mycket framemot vad som komma skall.. Men åter till i veckan och rubriken, för i tisdags hade Trendgruppen PR och Husligheter ett gemensamt 10-års firande och invigningsmiddag av vår nya lokal. Var väldigt kul att det blev just denna vecka, så jag hann se hur allt blev på nya Spacethitysix inrett av ingen mindre än Anya Sebton och att få äta den första middagen i lokalen med kollegor och branchkollegor, men samtidigt det sista eventet för mig på ett litet tag.

Gästerna anlände vid 18-tiden i FIAT-bilar pimpade med en massa ballonger. Jag och Jessica som skymtar på andra bilden tog emot utanför och hälsade välkomna, här får goa Helena en kram. Designbilen Fiat 500 firar ju också jämt i år, 60 år till-och-med!tg6tg3Sen hälsade Karin och Maria alla välkomna..tg4..innan vi satte oss till bords. Dukningen stod Iittala för med ytterligare en jubilar, Taika-serien, som också den firar 10 år. Visste du förresten att Taika betyder Magi på finska?tg70tg9+tg10Gaggenau stod sen för den dundergoda tre-rätters menyn som tilllagades på plats i deras ugn och i glasen bjöds det på vin från Masi. Det blev helt enkelt en riktigt trevlig kväll!tg2tg5Sa jag förresten att jag kommer sakna de här tjejerna..?
tg8Foto: @studioemmasvensson

Inlägget Första & sista middagen på Trendgruppen PR dök först upp på Hemtrender.

©Loading...