Dags för ny Instagramprofil att svara på några frågor om sitt Instagrammande. Denna gång är det fotografen, AD.n, en av Melos grundare, och en vän till mig, Sara Medina Lind! Världens sötaste både på in- och utsidan och det var faktiskt via Instagram som vi fick kontakt med varandra och tog en lunch för snart 2, 5 år sedan, resten är historia som man säger.. här nedan kommer hennes svar!
Sara Medina LindKonto: @saramedinalind
Antal följare: 57 400
Antal inlägg/vecka: 2-5

Hej Sara! Första frågan kommer här – Vad tycker du är det allra bästa med Instagram?
All inspiration och att få möjlighet att följa vänner och kollegor i branschen i deras vardag och få kika bakom kulisserna. Inte bara i Sverige utan i hela världen.

Hur många timmar i veckan lägger du på Instagram?
Mellan 1-2 timmar!

Hur viktig är Instagram som kanal för ditt yrke?
Instagram är en viktig kanal för mig. När jag började frilansa för tre år sedan var Instagram det perfekta verktyget för att nå ut med mitt arbete. Både till företag och människor runt om i världen som delar mitt intresse för heminredning, mode, design och fotografi. Man skulle kunna säga att jag använder min Instagram som en personlig portfölj där jag delar med mig av min vardag, bakom kulisserna som frilansare och av det som inspirerar mig.

Vad skulle du aldrig Instagramma om?
Jag har aldrig riktigt funderat över det tidigare… men för mig är det viktigt att jag kan stå för alla mina bilder, inlägg och samarbeten. Att allt jag gör ska vara genuint. Jag skulle aldrig kompromissa på det för att tjäna pengar. Sen skulle jag aldrig dela med mig av för privata saker  det har jag inget behov av!

Vilket är ditt bästa Instagramtips?
Att dela med sig av det man själv inspireras av och gör en glad. Sträva efter att hitta ditt eget formspråk som gör att du skiljer dig från mängden.

Tack @saramedinalind för dina svar och tips!

Inlägget 5 frågor till Instagramprofilen: @saramedinalind dök först upp på Hemtrender.

©Loading...