“A beautiful kitchen renovation and remodeling completed just before summer this year. This was part of a total Villa renovation – Meadows Project.

The original closed off kitchen was relocated and an open plan kitchen living room was created as much as possible as we could not remove one structural column thus a small wall remained between the dining room and the kitchen nook area.

The lovely crittal sliding door was custom made and designed leading to the pantry area. The old kitchen was transformed into a seperate pantry and laundry area with a hidden door. The client also opted for wooden floor tiles instead of actual wooden floors. 

Another view of this beautiful kitchen design, the wall on the left had to remain as it was a structural column however this created a lovely nook area in the kitchen area and provided a small division between the formal dining room and kitchen. 

And the bathroom… We love the combination of brass fittings, penny mosaic, terrazo stone and bespoke cabinetry.”

INTERIOR DESIGN BY DESIGN K

ARTICLE

PREVIOUS PROJECT

MORE PROJECTS

The post Meadows Project appeared first on Natelee Cocks.

©