DJK’s House is a modern two-story residence located in Saint-Clément-de-Rivière, France, designed in 2021 by Brengues Le Pavec.










Description

The posed effect is a recurrent feature of the agency. It affirms the reading of well-defined volumes. The project is the superimposition of a relatively opaque volume placed on a wall. The living space located on the ground floor is completely hollowed out, thus offering itself generously to the garden. The long stone wall structures the entire house, becoming the common denominator between interior and exterior. This wall, located to the north, provides protection against prevailing winds and provides the necessary privacy from the street. It is animated outside by the swimming pool, inside by the stove and the metal staircase.

Inside, the floor is pierced with skylights, offering height and natural light to the living room. The rooms have terraces, filtered by a succession of sliding aluminum panels on the front. The choice of raw materials such as stone and wood creates a warm and soothing.

Photography courtesy of Brengues Le Pavec

Visit Brengues Le Pavec

The post DJK’s House by Brengues Le Pavec first appeared on HomeAdore.

©