Den här utställningen är så rätt i tiden och gick rakt in i själen. Som en stunds välgörande meditation. Det känns banalt att försöka beskriva innehållet, men gå och upplev Wander from Within om du är i Milano. Här hittar du mer information.

Det här är ett inlägg som jag påbörjade tidigare idag innan rapporterna från centrala Stockholm nådde mig. När livet blev så där svart, tungt och frustrerat. När varje säkerhetsmarkerad vän på Facebook kändes som den allra finaste gåva. Så bestämde mig för att mina barn visst skulle få hoppa för livet på studsmattorna på Bounce, som utlovats som avslutning på veckan. De gjorde det. Och jag känner mig så övertygad om att det är så det måste bli. Livet, hoppet. Ledsamheten måste motas på något sätt. 

KRAMAR, styrka och kärlek till alla er ikväll!

Pictures from Milano and the most beautiful exhibition Wander from Within, open until tomorrow April 8th at Villa Necchi Campiglio, Via Mozart, 12, 20122 Milano. Tipstack till Desiree!

©Loading...