La grande luminosité qui circule dans cet appartement suédois en duplex, est mis en valeur par une décoration neutre, en tons naturels, où l’abondance de textiles s’ajoute à la douceur du bois. Il s’agit là d’un duplex inversé, où le salon se trouve à  l’étage et bénéficie ainsi de la lumière qui provient des fenêtres de toit, ainsi que du charme des volumes sous pente.

Duplex apartment in neutral colours
The great luminosity that circulates in this Swedish duplex apartment is highlighted by a neutral decoration, in natural tones, where the abundance of textiles is added to the softness of the wood. This is an upstairs reverse duplex, where the living room is located on the first floor and thus benefits from the light coming from the roof windows, as well as from the charm of the volumes under the attic.



123m²

©









Volotea WW


Loading...
Aliexpress WW
Zaful WW