Några top of mind marsveckan 12, där förhoppningsvis solen fortsätter visa sig vilket jag hoppas gör att min vintertrötthet kommer försvinna på ett litet stuts!

Det jag tänker på just nu, appropå vintertröttheten antagligen, är en lyxig hotellnatt på mysigt hotell i prassliga lakan med en lång och härliga hotellfrukost dagen därpå. (Pssst, födelsedag is coming up, hett presenttips!) 5b18590454041c7e38c1bc5c740eab5aJag vill också dra av mig vinterskorna och köra sneakers istället. I veckan blir det premiär på det.SKOROch så är mixern framme här köket igen, går i perioder det där, men just nu proppar jag i mig smoothies i mängder, vitaminboost jatack.
SMOOTIEOch projekt totalrenovering går fortsatt framåt, sakta men säkert, en ny update kommer snart!
CITAT_PROGRESSOch förrförra veckan var jag på pressvisningen av Josef Frank – Against Design på Ark Des. En samling med inte bara hans berömda mönster och möbeldesign utan också mycket om hans arkitektur. Jag gillade filmen om hans Villa Beer i Wien med byggstart 1929 mycket och skulle väldigt gärna åka dit för att se huset själv. Men du, har du vägarna förbi Stockholm så kan jag rekommendera utställningen som pågår sommaren ut!Josef Frank - Against Design på Ark Des, Villa Beer 1929Foto: 1, 2, 3, 4

Inlägget Top of mind week 12 dök först upp på Hemtrender.

©

AirHelp Many GEO's


Loading...
Aliexpress WW
ChicMe WW