OK, även om förlossning och önskemål om en frisk liten bebis är det som upptar mest av min tid just nu så finns det faktiskt några andra saker som snurrar i min gravidhjärna också. Som att jag typ ALLTID vill ha något nytt fint att dricka te ur, som kopp och tekannan från serien Edge från Skagerak (AdLink).4Förra måndagen så hälsade jag kort på Petra som driver Betón, en webbshop och butik i Stockholm som har så mycket fint för bebis och mamma. Kika in på deras Instagram, så inspirerande konto och så mycket fina saker!3Kinfolk har släppt en ny bok, The Kinfolk Entrepreneur: Ideas for Meaningful Work. Jag har ingen av de andra två sedan tidigare så nu tänkte jag slå till snabbt som tusan så att jag har något fint att bläddra i väntan på bebis.2Och så en lampa också, snygga Taccia small bordslampa från Flos, formgiven av Achille & Pier Giacomo Castiglioni 1962 (AdLink). Den skulle göra sig dunderfin hemma hos oss.5Sist men inte minst så har jag just nu 3(!) torkade hortensia-buketter här hemma. Jag tycker hortensior är fina fastän de torkat så har lite svårt att slänga de där. Men så såg jag att Hanna gjort en fin krans av torkade hortensior, blev lite sugen på att testa. Kika in hos henne för instruktioner!1

Inlägget Top of mind October dök först upp på Hemtrender.

©Loading...