Sista februari, men ändå fortfarande februari så dags för månadens Top of mind lista!

Till tidigare stylingjobb har jag letat håret av mig efter fina tandkrämstuber. Nu behöver jag inte leta längre, Selahatin har snyggaste tandkrämstuben jag sett, den finns hos Nordiska Galleriet och Artilleriet. En sån ska jag ha.
selaBukowskis har just nu en temaaktion med en massa härlig keramik. Här finns godbitar från både Stig Lindberg och Signe Persson-Melin . Här hittar du alla förmålen.1Jag får ofta mail och kommentarer om marmortapeten som jag bland annat använde i denna styling. Den kommer från Mr Perswall där jag jobbade för hundra år sedan, och just den tapeten hittar du här.2Idag har det snöat precis HELA dagen här på Ingarö, och till helgen ska vi åka till fjällen. Dock pirrar det väldigt mycket i kroppen när jag ser IKEAs bilder för sommarkollektionen stylade av Hans Blomqvist, alltså – SÅ fint! Kollektionen släpps i april och ta mig tusan vad härligt att vi har så många ljusa och varma(?) månader framför oss nu, så härligt!
05.-ikea-sommar-2018Appropå fjällen så lånade jag handskar på min skidpremiär förra året och inser nu när jag ska packa att jag ju inte har några egna. Dessa (AdLink) var ju fina och bra pris, jag siktar på dem tror jag.
7Sist men absolut inte minst blev jag så glad när jag såg att stylisten Lo Bjurulf med Ida som ass hade gjort inspirationsbilder till ELLE Decoration på min arbetsplats Trendgruppen PRs fina lokaler. Alla bilder och de fina texterna till hittar du här6

Inlägget Top of mind February dök först upp på Hemtrender.©

Sista februari, men ändå fortfarande februari så dags för månadens Top of mind lista!

Till tidigare stylingjobb har jag letat håret av mig efter fina tandkrämstuber. Nu behöver jag inte leta längre, Selahatin har snyggaste tandkrämstuben jag sett, den finns hos Nordiska Galleriet och Artilleriet. En sån ska jag ha.
selaBukowskis har just nu en temaaktion med en massa härlig keramik. Här finns godbitar från både Stig Lindberg och Signe Persson-Melin . Här hittar du alla förmålen.1Jag får ofta mail och kommentarer om marmortapeten som jag bland annat använde i denna styling. Den kommer från Mr Perswall där jag jobbade för hundra år sedan, och just den tapeten hittar du här.2Idag har det snöat precis HELA dagen här på Ingarö, och till helgen ska vi åka till fjällen. Dock pirrar det väldigt mycket i kroppen när jag ser IKEAs bilder för sommarkollektionen stylade av Hans Blomqvist, alltså – SÅ fint! Kollektionen släpps i april och ta mig tusan vad härligt att vi har så många ljusa och varma(?) månader framför oss nu, så härligt!
05.-ikea-sommar-2018Appropå fjällen så lånade jag handskar på min skidpremiär förra året och inser nu när jag ska packa att jag ju inte har några egna. Dessa (AdLink) var ju fina och bra pris, jag siktar på dem tror jag.
7Sist men absolut inte minst blev jag så glad när jag såg att stylisten Lo Bjurulf med Ida som ass hade gjort inspirationsbilder till ELLE Decoration på min arbetsplats Trendgruppen PRs fina lokaler. Alla bilder och de fina texterna till hittar du här6

Inlägget Top of mind February dök först upp på Hemtrender.

Booking.com WW


Loading...
Tidebuy WW
Romwe DE, US