Hej från Milano! Oj, vad den här veckan rusat iväg. Vi har jobbat från morgon till kväll sen i onsdags för att färdigställa inredningen i våra rum på IKEA festivalen och fortsätter i samma tempo ett par dagar till. På Insta bjuder jag på några sneakpeeks och lovar att återkomma med fler bilder här. Men först det här inlägget som jag påbörjade redan första kvällen i Milano – inspirerat av våren som vi mött på bästa sätt här nere (även om vi endast spenderat en lunchstund per dag ute i den ljuvliga vårsolen). Här är mina vårmåsten:

Bekvämt och ledigt ska det vara. Kapade jeans – och sneakers för min del. Inspo från ZaraJag inser att jag behöver komplettera min ”garderob” med en liten chic axelremsväska. Jag släpar ständigt på min oversized bag med allt som den möjligtvis kan rymma. Men det blir ju lite mer avvägt och stylish med en sån´här. Whyreds Kira i grått eller svart hos Boozt.se.

 Cropped jeans via Pinterest.

Alltid vita sneakers. Favoriterna från Filippa K.

Tidig vår med uppkavlade jeans, sneakers och kappa. Inspiration via Pinterest.

 Bilderna på Tom Woods nya solglasögon ser minst sagt lovande ut! Via Keen Sthlm.

Det sa klick, klick när jag såg dessa sommarshorts från One Teaspoon hos Biskopsgården. Det finns en viss risk för att jag kommer att bo i dessa hela sommaren. I kombination med bikini, linne, t-shirts eller collegetröjor… Semester-outfit. Check!

 Vita skjortan…

och jeansen via Pinterest.

Jag  har åter blivit beroende av att bära klocka. Beroende av känslan av att ha koll. Till skillnad från mobiltelefonen som läggs bort, glöms och göms i diverse högar av rekvisita på pågående jobb så sitter klockan där den ska. Och jag vill ha den här, eller egentligen vilken som helst av Tids tidlösa och stilrena klockor i modell no 1.

Motvikten. Till tidseffektiviteten och kontrollen. Träning och förmågan att slappna av. Som vanligt så föregås min träningsinspiration av en inspirerande pryl. Känns alltid ännu lite härligare med fin utrustning. Pepp på yoga med Filippa K´s yogamatta,  benvärmarna och de mjuka träningsplaggen i soft sport kollektionen.

Nu tack o gonatt! Ny dag imorgon! Kramar

©Loading...