Beautiful Bulthaup showroom situated in Palermo, Italy, designed by Studio DiDeA.







Description

Studio DiDeA realized the new Bulthaup Showroom in Palermo

Studio DiDeA was asked to design the new showroom for the German kitchen company bulthaup: a space reflecting the minimalist aesthetic of the brand: elegant but informal at the same time.



The venue a commercial space with showcase window at street level is 140 square meter large. The display space integrates the Bulthaup systems outlining different scenarios for three different types of cuisine the company offers: B1, B2, B3.

The materials : serene stone and solid douglas panels,
chosen for their naturalness and soft tones, together with the lighting (2700 k) and the beige curtains create a comfortable and enveloping space.

The different materials used for vertical and horizontal surfaces allow to stage different environments but united by a warm materiality .

The different domestic spaces reveal themselves to the urban public through the large curtains, the only filter between the inside and the outside, in front of the large floor-to-ceiling windows

The presence of a concrete pillar and a dismantled metal cavity, left deliberately in sight, recall another possible industrial scenario as a background for the kitchens.

Photography courtesy of Studio DiDeA

Visit Studio Didea

©









Agoda WW


Loading...
Tomtop WW