Surplombant la Sagrada Familia, cet appartement catalan appelé « Forest » d’une surface de 90m²,  a fait l’objet d’une profonde rénovation menée par le studio Noé Prades. Son design est celui d’un   univers coloré reprenant les textures et l’ambiance d’une forêt, avec des bleus et des verts de mêlant les uns avec les autres.  Photo : Sandra Rojo

Renovation of a Catalan apartment overlooking the Sagrada Familia
Overlooking the Sagrada Familia, this Catalan apartment called « Forest » with a surface area of 90m², has undergone a thorough renovation carried out by studio Noé Prades . Its design is that of a colourful universe with the textures and atmosphere of a forest, with blues and greens mixing with each other. Photo: Sandra Rojo

Source : Revista AD

©






 

SUBSCRIBE:  DIY & Craft feed | Home & Garden feed Fashion & Style feed

 

Related Post: