Sustainable fashion brand Designers Remix have just completed their new showroom and office in Copenhagen. “A love letter to sustainability and feminism”, created with a contemporary art gallery feel, the white frame of the studio highlights the kitchen which has been designed by Danish kitchen specialists Reform, in a makeup inspired palette of nudes. Like a piece of art where function meets beauty and creates a central statement, the kitchen blends classic lines with a modern twist, the colour scheme providing a unique, puzzle-like feeling.

The same colour palette has been applied to the rest of the studio, with three Swell armchairs from Normann Copenhagen in varying shades of nude. Marble Lato tables by &tradition provide complimentary cream hues and textural warmth. A huge bespoke upcycled vintage marble table is another nod to Designers Remix’s sustainable ethos. 


The colour consistency carries through to the bathroom, also designed by Reform. 

”I was inspired by make-up colours. Shades of beige and blush. To me, these are the colours of sustainability – like cardboard, wood and untreated materials. The true colours of nature. The bathrooms feels powder coated like a woman’s powder room. The white zink and the white elements give a contemporary feeling. We are very happy to have collaborated with Reform in the making of our kitchen and bathroom. The collaboration honours the importance of quality and design, and shows a contemporary studio that will stand the test of time.” — Charlotte Eskildsen, Creative Director of Designers Remix

Images courtesy of Reform

©









Booking.com WW


Loading...
TVC-mall WW
Tomtop WW