PROSJEKTER, ja de er det nok av, særlig når en overtar et eldre hus. Det kan føles som evig endring fra rom til rom. Men, det er da gøy også og spennende å se forandringene. Når vi kjøpte “drømme huset” vårt så visste vi hva vi gikk til. Kjøkkenet vårt blant annet har vært det dyreste og det rommet vi valgte å gjøre få endringer på grunn av kostnaden. Men, nå i dag så står kjøkkenet for neste prosjekt, men ikke utskifting av hele kjøkkenet, jeg skal gjøre enkle grep som skal forandre rommet veldig mye. Gleder meg! Under her har jeg laget meg ønskeliste for hvordan uttrykket skal være og hvilken stil…..
Kilde// Tine- K


ØNSKELISTE
Her er et gammelt bilde fra kjøkkenet den gang Nid – jentene var å fotograferte.
Håndtak skal skiftes ut, benke plate og kjøkken skap skal males, noen overskap skal bort og nye hyller skal erstattes. Har satt meg mål om at dette skal stå ferdig før jul. Bilder kommer…
Ha en fin dag alle sammen!
Ann Elin

©

AirHelp Many GEO's


Loading...
Rosegal WW