Photo copyright/ Idylloghim 
Jeg kan nesten ikke tro meg selv, tenk jeg har valgt litt farge i stua….
Etter mange vurderinger om hvilken farge det måtte være, så valgte jeg denne nydelige rosa fargen, den inneholder svart og er støvet/pudder. Mange forbinder denne farge med Nordisk moderne stil, men den er også utrolig nydelig base til rustikk og myk toner. Så denne ble perfekt til vårt hjem! Deilig lys i stua når jeg våknet opp i dag og jeg får en harmonisk følelse.
Hele stua ble ny bare med å få malt EN vegg, det er underlig så lite som skal til.
Photo copyright/ Idylloghim 
Photo copyright/ Idylloghim 
Fargen heter ” Vintage Pink” fra Nordsjømaling og jeg har brukt malingen
Ambiance X-tra matt som ikke gir skimmer til de “støvete- fargene” som er i trendbildet nå.
Detaljer som er nydelig til rosa farger er marmor, svart, kobber/ messing og møbler i hvitoljet eik.
Vi fikk også endelig malt gulvene våre på ny igjen og denne gang med en slitesterk maling “Diamond Floor”.

©Loading...