Nytt år & nystart och så en ny logga på det. Det är fint det. Idag är det avtäckning av Hemtrenders nya grafiska profil!

Förra året hade bloggen 10-års jubileum men trött-morsa-syndromet tog över så blev inte så mycket firande eller piffande kring det. Men nu så, nu har bloggen fått en ny outfit som dessutom känns väldigt bra in i minsta lilla söm. Det är bästa Amanda Axelsson som har hjälpt mig att ta fram den. Den känns enkel och fin och lite mer 2019 helt enkelt, jag hoppas den kommer hänga med mig länge. Hoppas du också gillar den!

Nu laddar jag upp för en bloggkväll här och ska grotta ned mig i allt vad som händer i nästa vecka. Tacka ja och nej till inbjudningar och planera min dag på Formex på tisdag. Ska du också dit så kanske vi ses? Om inte, skriv om det är något speciellt du vill veta eller se från mässan så kan jag försöka få med i nästa veckas bloggschema. Missa inte heller att kika in här i helgen för då kommer jag ta upp en gammal goding till kategori som jag gillade då men älskar nu. Skriver mer snart!PS. Tack igen Amanda för all hjälp! <3

Inlägget Ny logga & grafisk profil dök först upp på Hemtrender.

©

Booking.com WW


Loading...
Cafago WW