ikea-soderhamn-rosendal-linen-absolutewhite2-bemzikea-soderhamn-armchair-rosendal-linen-absolutewhite-bemzikea-soderhamn-rosendal-linen-absolutewhite-bemz  Pressbilder Bemz

Imorgon släpper Bemz nya överdrag i loose-fit modell till soffan Söderhamn. Jag hann faktiskt efterfråga just det här överdraget innan jag visste att det var på gång. Och visst känns det nästan självklart att vi ville se den så här!? Söderhamn soffan är en av mina favoritmodeller från IKEA, prisvärd och väldigt bekväm. Men jag har tröttnat lite på det moderna uttrycket med stela metallben. Så här får den ett helt nytt uttryck. Modellerna som släpps nu är överdrag till 3-sitsen med och utan armstöd och till fåtöljen. Och jag hoppas innerligt att även schäslongen – som fungerar som den perfekta compact-living soffan får ett överdrag.

Söderhamn_meloFavoriten Söderhamn. Här är schäslongen i min styling för Melo

Och på tal om Bemz – här kan ni läsa en intervju med mig där jag delar med mig av tankar kring trender och stylingtips!

©Loading...