En drömmöbel har hittat hem. Jag ropade hem denna vintagefåtölj hos Lauritz nyligen. Tänkt till ett kommande inredningsprojekt. Man kan ju i allafall försöka intala sig själv att så är fallet. Men jag var förstås bara tvungen att prova om drömstolen skulle passa här hemma. – Oh, yes! A perfect match. Såklart. De här klassikern är ju hur fin som helst, precis varsomhelst. Och påhejad av alla lika kärlekskranka kommentarer om denna drömfåtölj känner jag mig än mer övertygad om att den får stanna. För alltid.Jag har fått en hel del förfrågningar om soffan och lampor här hemma och tänkte att jag ska bli bättre på att ta upp fixa-stilen kategorin igen. Här nedan en första lista. Fin fredag till er! Kramar

Soffa Le Grand Air med linneklädseln Misty Grey/Rum21, Hay Crinkle pläd, silver/Rum21, Elephant stool/Vitra. Vägglampa BL5 från Gubi/Rum21 och taklampa Lantern Pendant/New Works. Drömfåtöljen heter CH25, formgiven av Hans J Wegner. Ny kan den bl a beställas hos Olsson Gerthel.

Inlägget innehåller AD-links.

©Loading...