Stol fra Sits (Bohus)- bambus lampe fra Tine-K (Dagmar og me)
Bambus krakk fra Tine-K (ark-interiør)- kopp fra Kremmerhuset- lysfat fra Tine-K ( Dagmar og me)

Hvor i all verden er sommeren…??
Jeg får allerede følelsen av høst og når jeg ser på kalenderen står det 2.august. Det regner utenfor og jeg ønsker å sette meg i “og-stolen” med pleddet over meg og en god kopp kaffe. Enda litt av influensaen henger i kroppen og det er bare å slappe av.

Jeg er så fornøyd med den nye loftstua og jeg kjenner at her finner jeg roen og kosen. Mange tror at om du har hvite vegger, tak og gulv så blir alt så kjølig og lite koselig. Dette er feil for det er viktig hvilke elementer og møbler du” fletter” sammen. Bruk lune tekstiler, MANGE tekstiler og naturlige elementer som kurver, bambus og rekved. Da, kan du ikke gjøre feil…..

Har du spørsmål og prosjekter du trenger hjelp til så bare ta kontakt på min  mail. Se på Instagram for flere bilder ….

-Kos dere alle sammen-
Klem fra Ann Elin

©Loading...