© Madasiro Fotografie

© Madasiro Fotografie
  • Architects: Bureau Fraai
  • Location: The Netherlands
  • Lead Architects: Daniel Aw & Rikjan Scholten
  • Area: 340.0 m2
  • Project Year: 2018
  • Photographs: Madasiro Fotografie
  • Contractor Casco: De Nijs
  • Interior Builder: BA interieurbouw

© Madasiro Fotografie

© Madasiro Fotografie

Text description provided by the architects. In the former Sint Lucia monastery in Bennebroek, The Netherlands, Bureau Fraai has made a interior design transforming a part of a characteristic monastery into a high-quality townhouse while maintaining the characteristic qualities of the monastery.




© Madasiro Fotografie

© Madasiro Fotografie

Axonometric

Axonometric

© Madasiro Fotografie

© Madasiro Fotografie

By introducing a new oak staircase with slender steel railings, the living room on the ground floor is connected to the basement on the one hand and the sleeping floor for the children and the multifunctional attic floor on the other. By introducing a robust oak element in this attic, the large space with authentic trusses is divided into a sleeping area with Jacuzzi, a bathroom, a walk-in closet and a mezzanine with workplaces.

The bed and Jacuzzi are embedded in an elevated stage.


© Madasiro Fotografie

© Madasiro Fotografie

Continue reading…

©









Agoda WW


Loading...
ChicMe WW
Zaful WW