Earthy green and brown accents pepper this mellow modern white interior to conjure moments of warmth and freshness. Visualised by 吴 振宇, a quiet sense of wellbeing and zen is born from an indoor courtyard space beside the home workspace, and indoor planters in the sunroom. Home accessories and wall adornments are kept to a minimum, leaving the contemporary furniture pieces and the home layout to give the house its sense of style and purpose. A huge open plan living room is subtly sectioned by a half-height TV partition wall, whilst built-in storage units line the white walls. Bedrooms are large and luxurious with interesting textured wall treatments and relaxing mood lighting.

A large area rug adds a huge expanse of deep texture to the floor of the open plan lounge space. A tufted sofa is laid out in a double-sided arrangement, with one side of the seating facing toward the TV and the other directed toward the window view.

The TV wall is a half-height partition wall that subtly separates the relaxing lounge space from all the activity in the kitchen diner.

Built-in storage cabinets meld quietly with the white painted walls of the living room. A backlit bookcase provides a darkly contrasting moment by the couch. A brown scatter cushion brings a matching accent to the sofa, which is a dual-colour ivory and sage green sectional composition. A houndstooth pillow and matching throw add a bold bolt of black and white pattern.

An ultra modern white coffee table and a smaller wooden counterpart are nestled together in the centre of the light-filled lounge.

A sliver of grey granite creates a brief visual divide between the open concept living space and the attached home entryway.

Green marble underlines another custom-built storage unit at the other side of the living space, which plays beautiful contrast against rich wood grain and clean white cabinet fronts. A smaller, cosy sitting area is separated from the main lounge by a short partition wall with a modern fireplace set into it.

More storage units are built-in above the modern fireplace and its luxe green marble hearth. A delicate indoor plant sprays a complementary plume of fresh greenery beside an unusual perspex chaise lounge chair.

The myriad of storage cabinets continue around the room, broken by shelf recesses and decorative cutaways.

Behind the TV partition wall, a hallway leads to the private bedrooms and bathrooms, and a contemporary light grey kitchen diner unfolds.

The dining area is a sprawling space with a large dining island, wet bar and a coffee maker.

A long linear suspension light brightly illuminates the two dining spots at either end of the island.

On the formal dining table, a decorative vase makes an elegant, understated centrepiece.

The kitchen is arranged directly opposite the dining zone, with matching cool grey cabinets. The kitchen sink is set into a peninsula opposite the dining island, whilst the hob is tucked in the back.

Tan bar stools coordinate with the rich wood tone partition.

Integrated kitchen appliances tuck out of sight behind the peninsula.

Inside the modern home office, a grand ladder back chair commands the room.

An indoor courtyard instills a sense of serenity in the workspace.

A set of sliding glass doors lead from the home office into a welcoming sunroom, where windows open wide to the breeze.

Indoor planters, decking and a rustic coffee table give the space a wonderful outdoor feel.

The master bedroom is an airy space with a bespoke window seat installation that draws an L-shape beneath huge dual aspect windows.

Wood panelling inserts a warming accent within the headboard feature wall.

A dainty pendant light makes the window seat into a reading nook.

A small side table offers a handy spot to set down a cup of tea or coffee whilst lost in the pages.

In the entryway to the second bedroom, floor vases decorate a small ledge that smoothly trims a wall of textured wall panels.

A textured bedroom rug establishes the sleeping area, whilst a workspace stands separately by the window.

The soft grey upholstered bed is contrasted by a dark wood end of bed bench. A deep blue cushion and an earthy brown throw add muted accents.

The desk chair is the Cesca Chair designed by Marcel Breuer in 1928, and named after his daugher, Cheska. The design was purchased by Knoll in 1968.

An abstract arrangement of closets, cabinets and shelves form an eye-catching volume in the next bedroom. A round rug offsets the linearity of the storage cube and the modern platform bed. Slatted wood panels fashion a stunning wraparound wall and ceiling feature, which is accentuated by warm atmospheric light.

In the bathroom, a freestanding bathtub basks in the light from the window.

A rustic wooden stool holds toiletries next to the tub. A glass chamber forms the WC, next to a matching shower area with a ceiling mounted rainfall showerhead. LEDs form a ribbon of connecting mood light across the perimeter.

Towel holders are incorporated into a sleek concrete vanity unit. A floor-to-ceiling vanity mirror reflects the whole room.

Another modern bathroom vanity is installed in the home entryway, to cleanse hands upon entering the home.

A set of backlit shelves are set into the marble partition wall next to the sink. A tall vanity mirror reflects the light.

Recommended Reading:  Cozy Minimalist Interior With A Muted Earthy Colour Palette

Related Posts:

©











Loading...