Picture taken behind-the-scenes at last weeks photoshoot.

Bilden talar om vår och vita sneakers och drömmen om Köpenhamn, eller kanske Paris.

Men först – Milano! Vi (bästa teamet från Livet hemma/Futurniture) åker ner till Milano i slutet av mars/början på april för att inreda en del av IKEAs utställning. 9 dagar i Milano alltså. Jag berättar lite mer om det projektet snart. Pirrigt, galet mycket jobb men vansinnigt roligt!Sen när vi kommer hem igen har jag bestämt att jag ska gå ner i tid på min fasta anställning för att kunna lägga mer tid på bloggen och göra några fler uppdrag som tiden inte räckt till för. Också pirrigt! Men peppande. Bl a ska jag åter inreda visningsbostäder vilket jag saknat. Möjligheten att göra hela hem. Älskar det. Och så blir det en föreläsning uppe i Luleå på FAIR Living mässan i maj. Som att komma hem. Därtill några bokningar på hemma-hos uppdrag och en del roliga samarbeten.

Ler från öra till öra. Bra vårpepp!

Hej Måndag! Nu kör vi.

Milan location for the IKEA Festival. Pic via IKEA Today

©

Govoyagin Many GEOs


Loading...
Tomtop WW