Picture taken behind-the-scenes at last weeks photoshoot.

Bilden talar om vår och vita sneakers och drömmen om Köpenhamn, eller kanske Paris.

Men först – Milano! Vi (bästa teamet från Livet hemma/Futurniture) åker ner till Milano i slutet av mars/början på april för att inreda en del av IKEAs utställning. 9 dagar i Milano alltså. Jag berättar lite mer om det projektet snart. Pirrigt, galet mycket jobb men vansinnigt roligt!

Sen när vi kommer hem igen har jag bestämt att jag ska gå ner i tid på min fasta anställning för att kunna lägga mer tid på bloggen och göra några fler uppdrag som tiden inte räckt till för. Också pirrigt! Men peppande. Bl a ska jag åter inreda visningsbostäder vilket jag saknat. Möjligheten att göra hela hem. Älskar det. Och så blir det en föreläsning uppe i Luleå på FAIR Living mässan i maj. Som att komma hem. Därtill några bokningar på hemma-hos uppdrag och en del roliga samarbeten.

Ler från öra till öra. Bra vårpepp!

Hej Måndag! Nu kör vi.

Milan location for the IKEA Festival. Pic via IKEA Today

©Loading...