Integrated environments, straight lines and a sober tonal scale: the minimalist lifestyle of a young doctor was translated by the architect Junior Piacesi’s office in this 78 m² apartment in the neighborhood of Vila da Serra, in Belo Horizonte (MG).


















The address should follow a contemporary language and have enough space for the owner to receive friends, rest and work. “The first step was to eliminate the physical barriers between living room and kitchen, thus creating a broad plant typology and consistent with the dynamics of the resident,” says the architect, who installed panels that can be opened or closed, guarding the old bedroom , Now turned into an office or, if necessary, a guest dormitory.
Photography by Gustavo Xavier

The post Luis Fernando apartment by Junior Piacesi appeared first on MyHouseIdea.

©