Studio Adjective newly residential project for a lovely couple at Larvotto, Aberdeen, Hong Kong.
At the southern side of Hong Kong, we have recently designed an apartment facing the Aberdeen Harbour with a beautiful mountain view. The apartment is designed to lengthen the horizontal experience with long timber cabinet wall and a mix of grey marble and texture wall, and introducing a airy flow to the interior that merges with the surrounding scenery.

For more information, please find us at : www.adj.com.hk
Instagram : @studioadjective



THE BEDROOM 

Studio Adjective newly residential project for a lovely couple at Larvotto, Aberdeen, Hong Kong. 
At the southern side of Hong Kong, we have recently designed an apartment facing the Aberdeen Harbour with a beautiful mountain view. The apartment is designed to lengthen the horizontal experience with long timber cabinet wall and a mix of grey marble and texture wall, and introducing a airy flow to the interior that merges with the surrounding scenery.

For more information, please find us at : www.adj.com.hk
Instagram : @studioadjective
THE BEDROOM AND THE CORRIDOR 

Studio Adjective newly residential project for a lovely couple at Larvotto, Aberdeen, Hong Kong. 
At the southern side of Hong Kong, we have recently designed an apartment facing the Aberdeen Harbour with a beautiful mountain view. The apartment is designed to lengthen the horizontal experience with long timber cabinet wall and a mix of grey marble and texture wall, and introducing a airy flow to the interior that merges with the surrounding scenery.

For more information, please find us at : www.adj.com.hk
Instagram : @studioadjective
THE BEDROOM & WALK IN CLOSET 

Studio Adjective newly residential project for a lovely couple at Larvotto, Aberdeen, Hong Kong. 
At the southern side of Hong Kong, we have recently designed an apartment facing the Aberdeen Harbour with a beautiful mountain view. The apartment is designed to lengthen the horizontal experience with long timber cabinet wall and a mix of grey marble and texture wall, and introducing a airy flow to the interior that merges with the surrounding scenery.

For more information, please find us at : www.adj.com.hk
Instagram : @studioadjective

See more on Dwell.com: LARVOTTO APARTMENT HONG KONG

©