Det som en gång började med en virkad kaktus håller nu på att bli en hel samling kaktusar. Den pärlade kaktusen har visserligen börjat se lite småhängig ut men nu har den fått sällskap av två små kaktusar gjorda i fimolera.

kaktus

För att få kaktusarna att stå stadigt så gjorde jag ett litet hål under kaktusen innan jag satte leran i ugnen. Borrade hål i två små träbitar och använde en tandpetare för att fästa kaktusen på träbiten.

kaktusarEn liten familjebild på kaktusfamiljen ⇓

kaktusar diy

Vi får väl se vad det blir för typ av kaktus nästa gång. Har skapat en anslagstavla på Pinterest för att kunna samla inspiration inför projektet. Jag menar, jag kan ju inte sluta här. Måste ju testa hur stor samling jag kan få ihop! ?

 

Spara

Inlägget Kaktussamligen växer – Små kaktusar av fimolera dök först upp på Diagnos:Kreativ.

©You may also like


AnywayAnyday RU UA DE US


Loading...