Känns inte hammock som en lite bortglömd sommar-möbel? Jag minns inte att jag suttit i någon sedan jag var en liten skrutt och hade gräsfläckar allt som oftast och låååånga sommarlov. I samarbete med Chilli så vill vi nu lyfta dessa gungande trädgårds-soffor som ju faktiskt är supermysiga att dricka ett glas saft i eller lätt vajandes läsa en bok en sommardag..

Visste du förresten att ordet hammock kommer från karibiska arawakfolket och deras ord ”hamaka”? Ordet betyder fisknät och används också i många länder för hängmatta, hängmatta –> fiskenät = snarlika. Jag tycker det är lite kul ibland att ta reda på ords ursprung.

Men åter till hammockarna, det finns ju många versioner nu också, i trä eller metall, med tak i svart, vitt, blått eller grönt tyg. Jag skulle inreda min hammock med vitt tak och mjuka mörka dynor med flera gosiga filtar och mysiga kuddar. Ett bord framför med en linneduk på och en STOR bukett sommarblommor i en mjölkkanna och några enkla glascylindrar med blockljus i. I träden bredvid skulle jag hänga glasljus-lyktor till levande ljus som vajar lätt i vinden.& alltså det här fotot, är det bara jag som börjar längta rejält efter varma sommardagar nu? Med målbild vilandes i en hammock såklart!3Inlägget presenteras i samarbete med Chilli 

Inlägget I samarbete med Chilli dök först upp på Hemtrender.

©

Booking.com WW


Loading...
Rosegal WW