Guaecá House is located in a residential condominium overlooking the ocean in the coast of the state of São Paulo.











Description

The lower floor is composed of a single living and dining space surrounded by sliding glass doors that limit the outdoors. They provide uninterrupted view towards the ocean and when pulled aside create one expansive terrace space connecting the social area to the pool and garden area.

The service spaces are located opposite to the sea view in a closed and more reserved area. Its walls help to ensure privacy to the rest of the house separating it from the street and neighbors nearby.

On one side, in the upper floor, are located side-hung windows that provide natural light and ventilation into the living room. And on the other side, are located the bedrooms covered by sliding slatted wooden panels. When slid open, they extend the rooms to a small deck facing the ocean and surrounding landscape.

Prefabricated wooden structure (CLT – cross laminated timber) measuring 4.45 x 4.80m, from ITA Construtora, was used for the structuring of the house.

Photography by Pedro Napolitano Prata

Visit AMZ Arquitetos

©









Booking.com WW


Loading...
TVC-mall WW
Tidebuy WW