Det er så vakkert med grønne planter. Jeg har ikke så mange hjemme, men de jeg har er jeg så glad i og steller godt med dem. Enda vakrere kan de bli om du sette dem i keramikk potter. Jeg har fått en elsk på de nye naturlige keramikk urnene fra Tine-K Home. Keramikken forandrer sitt utseende når plantene blir vannet og har du keramikk ute hele året har du sikkert også lagt merke til at det kan gro litt grønt utpå disse, det er veldig fint og naturlig i hagen og skaper liv.  Men, innendørs er urnene finest når de er rene og kanskje samlet i en Collage / samling på ulike høyder og design.
Jeg fikk også tak i Ormegress plante og den er veldig dekorativ og passer godt til min Marokkanske stil. Under her ser dere de nydelige utvalget det finnes av keramikk.
Ikke sponset innlegg
Kilde/ Tine-K Home
-Ønsker deg en fin ny uke-

©Loading...