När jag hittat något jag tycker är roligt då har det en tendens att gå lite överstyr. Så är det ofta med olika sorters pyssel för mig. Och den här gången är det flätande av olika sorters korgar som kanske börjar gå överstyr.

fläta med tapetrester

Vi tapetserade om i trappan till husets övervåning för några veckor sedan och jag såg såklart potentialen i den träliknande tapeten.

tapetrester

Tapeten var mycket lättare att skära i än vad papperskassarna är och när man flätar med tapeten får jag för mig att det blir lite stabilare än vad det blir med papperskassen. Kan också tänka mig att tapeten står emot väta lite bättre än papperskassen.

tapetrester

Vi fick över en halv tapetrulle och det innebär att jag kan skära längre remsor att fläta med. Tänker testa fläta en större korg med tapetrester men då tror jag också att jag behöver fläta dubbla lager för att få stabilitet.

tapetrester

Jag är ledsen om jag tråkar ut er med mitt flätande i ”fusknäver”. Ni kommer att få stå ut med det här ett tag till för jag har fler idéer på gång. Dessutom hittade jag ännu mer tapetrester när jag grävde i mina gömmor här om dagen! ?

Spara

Spara

Inlägget Flätade korgar av tapetrester dök först upp på Diagnos:Kreativ.

©Loading...