Kommer ni ihåg de här ljuslyktorna som jag knöt tidigare i höst? Well, de har fått sällskap av två ljuslyktor till.

Ljuslykta makramé

Ett riktigt småpill och rätt så tidskrävande projekt men när jag väl börjat knyta kan jag inte sluta. Jag har fått frågan om jag inte kan göra en beskrivning på hur man går tillväga när man knyter. Och tanken var att jag skulle göra en liten beskrivning. Jag började faktiskt att fota steg för steg men sen när jag väl kom in i ett knytar-flow så glömde jag så klart bort att fota (som vanligt med andra ord).knyta ljuslykta

Men jag har det i åtanke och planen är att knåpa ihop en beskrivning. Jag måste bara leta fram ett lämpligt garn som jag kan använda till nästa ljuslykta!

Spara

Inlägget Ett par ljuslyktor till dök först upp på Diagnos:Kreativ.

©

AnywayAnyday RU UA DE US


Loading...
DHgate WW
Zaful WW