Ni vet de där blåa plastkassarna man bär hem sina varor från IKEA i. De som är så praktiska till mycket men man till slut har lite för många av. Jag har under en tid funderat ganska mycket på vad man kan göra av dem. Tänker testa göra några odlingspåsar att odla tomater i till nästa trädgårdssäsong. Men eftersom att odlingssäsongen inte är här ännu så gjorde jag en variant till krukväxter inomhus.

av plastkasse

Symaskinen och jag är inte riktigt överens ännu. Men jag lyckades i alla fall sy ett yttertyg på kassen. Och svärmorstungan kanske inte passade helt perfekt i den nya ytterkrukan men hon fick duga som fotomodell!

av plastkasseNär jag har samlat energi för att gå en runda till med symaskinen ska jag sy fler små påsar liknande denna. De skulle kanske kunna vara användbara till annat.

av plastkasse

av plastkasse

Inlägget En ytterkruka av plastkasse dök först upp på Diagnos:Kreativ.

©You may also like


Movenpick Many GEOs


Loading...
Zaful WW
Rosegal WW