Hur underbar är inte den här trappan?Ett riktigt drömhus i Simrishamn på Österlen är ute till salu hos Bjurfors. Så naturligt charmigt med sin egensinniga mix av material som tegel, sten, trä och putsade ytor. Enkelhet med finess. Det känns helt omöjligt att inte uppleva harmoni i ett hus som det här med drömska skånevidder utanför fönstren. Det här är ett sånt hus som jag möblerar upp och flyttar in i – i mina dagdrömmar. Jag tror inte att jag är ensam… Lite extra fascination finner jag i det faktum att jag aldrig själv skulle kunna komma på tanken att bygga ett hus så här, inte heller välja material med ett så avslappnat förhållningssätt. Detta trots att tegeltrappan är den finaste jag sett. Man behöver helt enkelt ärva en sån här känsla – och patinan.

Mer info och bilder hittar du här. 

©Loading...