Temat för oktober i den kreativa utmaningen Monhtly Makers, där Johanna står för månadens värdskap, är Foto. Och här kommer mitt bidrag. En fotoram av drivved.

drivved fotoram

Jag har klurat på mitt bidrag en hel del. Min första tanke var nämligen att printa ut några bilder att hänga på väggen. Något som jag har tänkt väldigt länge men inte fått till att bli. Men det här med foto, och att printa ut bilder, är ju lite av min hemmaplan i ”den andra delen av mitt liv”. Så det skulle ju inte bli någon utmaning för mig direkt. Därför var jag tvungen att tänka lite längre. Och fundera lite till. Innan jag kom på idéen att göra en fotoram av drivveden som jag samlat i sommar.

drivved

Jag hittade massor av ”drivved” i somras under en fisketur. Jag smugglade hem en drös av de fina pinnarna men sambon kom på mig och skakade förtvivlat på huvudet. Men tji fick han, jag har minsann gjort något av skräpet som jag släpat hem.

Blev tvungen att kapa av några av pinnarna för att få till rätt storlek. Sedan har jag skruvat ihop delarna och limmat fast små klädnypor på baksidan av den övre delen på ramen. Perfekt om man vill byta ut bilden snabbt.

drivved

Inlägget DIY fotoram av drivved dök först upp på Diagnos:Kreativ.

©Loading...