DIY – Fjädrar av trådstumpar

Den senaste tiden har jag sett sånna här fjädrar överallt i flödena på sociala medier känns det som. Och självklart blev jag tvungen att testa knyta ett par själv.

DIY Fjädrar

Som den samlare jag är så sparar jag ju så klart även på trådstumparna som blir över efter att jag knutit en makraméampel. (Yepp, jag har problem med att kasta även dem!) Men nu har de äntligen fått ett syfte.

Att knyta dessa fjädrar är enkelt, och när jag kom på att jag kunde använda en kam för att tvinna ut trådarna och fluffa till fjädern så gick det ju plötsligt ännu enklare!

DIY Fjäder

Som vanligt så är jag ju alldeles för otålig när jag pysslar något och hinner aldrig fota bilder i processen så att jag kan göra en steg för steg beskrivning. Men jag hittade en youtubevideo här som visar hur du knyter en fjäder. Jag använde inte samma teknik som i videon när jag knöt mina fjädrar men resultatet bli ändå ungefär samma. Testa dig fram själv med olika knutar!

DIY fjäder

Funderar på om inte fjädrar i julgranen istället för julkulor vore nått i år? Vi får väl se om jag orkar knyta så pass många? Trådstumpar finns det ju gott om i alla fall. 🙂

Inlägget DIY – Fjädrar av trådstumpar dök först upp på Diagnos:Kreativ.

©


Loading...