Påsken er rett rundt hjørnet og ettersom hyttepåsken utgår for de fleste av oss i år er det hyggelig å pynte litt ekstra hjemme. Påskepynten jeg har i hus er stort sett laget av familien yngste medlem eller består av gamle diy-prosjekter, påskeservietter og gule lys. En påsketradisjon jeg derimot holder fast ved er å pynte på trapp og veranda, med vårløk og andre vårlige dekorasjoner. I år har jeg laget en enkel påskekrans til døren, med materialer jeg allerede hadde liggende i hobbyrommet.
Easter is just around the corner and for most of us this Easter will be celebrated at home.
I dont decorated much for Easter, but this year I`ll make an effort to spend a cozy holiday at home. I`ve upcycled an old wreath with materials I already had lying around. It`s so simple to make and bring out the true spring- and Easter feeling.

Materiale:
Kvistkrans
Plastegg (mine er fra Panduro)
Bomullsblomster
Greiner
Limpistol
Sløyfebånd
Materials:
Wreath
Plastic eggs
Cotton flowers
Branches
Glue gun
Ribbons

Enkelt og greit:


Fest eggene og bomullsblomstene til kransen med en limpistol
Attach the eggs and cotton flowers to the wreath using a glue gun

Samle en bukett med kvister og knyt den til kransen med en sløyfe
Tie branches to the wreath using a ribbon

Så er kransen klar for døren!
The wreath is ready to hang on the front door

Gjør det beste ut av situasjonen og fortsett å gjøre de tingene du kan gjøre og liker å gjøre. For meg handler det om å skape og utfolde meg kreativt gjennom gjenbruk og natur.
Jeg kan fortsatt skape nytt av gammelt og fortsatt bruke naturen.
Det er jeg så takknemlig for!
Mer enn noen gang.

©

Booking.com WW


Loading...
Banggood WW