Casa Mirador is a project designed by +arquitectos. Located in the base of the Andes mountains, the project it’s placed at the top of a hill with north orientation looking towards the valley of the Manquehue Hill. Photography by Aryeh Kornfeld








The single-family house, consists of a ground level with spaces opened to far views, a first level with a multipurpose room surrounded by a green roof and a basement level that houses cellars and machine rooms. Placed in the middle of the site, the house divides the lot completely, leaving in the south area, a hard-front access patio and services, and towards to the north area, the terraces, swimming pool and gardens.
The structure is raw concrete, and to improve the insulation, was coated by a ventilated façade of a precast concrete panels (The same was used in pavements), maintaining the monochromatic character of the project.

The post Casa Mirador by +arquitectos appeared first on MyHouseIdea.

©











Loading...