Några av mina favoritbilder ur boken Enkelhet – Helt enkelt av Susanne Tolfesbo. Fotograf Susanne Kings

Det finns vissa böcker som går in sådär mitt i prick i en känsla du har. Som bekräftar och förstärker en övertygelse. Och som i det här fallet ger fördjupande råd och tips på vägen för att ta nästa steg.

När jag fick boken Enkelhet – Helt enkelt i min hand så kröp jag upp i soffhörnet med ett glas vin. Det var fredag e m och jag blev fast där försjunken i vackra bilder och ord hela kvällen. Läste boken från pärm till pärm. Betagen. Efter det har jag flera gånger öppnat den igen och läst om ett stycke. Och jag ska läsa om den igen.

Annons
En jättefin bok till dig eller en vän som behöver inspiration för att göra livet lite enklare. Se klarare och sortera känslor och tankar och ställa sig frågan: – Vad är viktigt på riktigt?

Från bokens baksida:

Vad är viktigt på riktigt?
Den frågan ställer sig Susanne Tolfesbo ideligen.
Här tar hon sig an olika delar av livet – kroppen, det inre, relationer, kläder, prylar, tid, natur och ekonomi.
Steg för steg, i sin egen takt, skalar hon av det som är mindre viktigt för att få ihop livets alla delar till en hållbar helhet.
Att helt enkelt hitta balansen.

Här hittar du boken och mer inspiration – Tolfesbo.com

©

AnywayAnyday RU UA DE US


Loading...
Banggood WW