Jag har fortfarande inte riktigt hittat inspirationen att virka igen efter nederlaget med manteln. Jag vet att inspirationen går i vågor men det är också lite frustrerande när man liksom inte hittar något roligt att virka fast man är hur sugen som helst på att virka något.

I ett försök att ”komma tillbaka” har jag påbörjat en sjal av garnet som egentligen var tänkt till manteln.

virka sjal

Jag har utgått från mitt favoritmönster igen, men gjort några små ändringar. Har visserligen kommit en bit på vägen men det känns fortfarande inte riktigt så där lustfyllt att virka som det gjorde tidigare.

virka inspiration

Jag vet ju att det släpper snart, att inspirationen kommer, och jag vet också att ju mer jag letar efter inspirationen desto längre tid tar det innan den kommer. Ändå sitter jag här och letar just inspiration.

Vad virkar du på just nu?

Spara

Inlägget Att försöka hitta tillbaka till inspirationen dök först upp på Diagnos:Kreativ.

©Loading...