This renovation of an appartment is a project designed by Beri Estudio. “We carry out the renovation and design of this apartment located near the modern Palau de Congressos in Valencia, Spain. The whole house is projected in neutral tones, with some points of color in blue. Our customers love the aquarium. So we incorporated a fish tank integrated into the living room that gives design and color to the living room of the house. The living room, dining room and corridor occupy the same space, however wooden latticework was designed to differentiate the three spaces. On the other hand, the kitchen, being a small space, was chosen for smooth furniture and with push-pull handles. Finally, artificial lighting was used as an element of decoration that added warmth and comfort.”




















Photography courtesy of Beri Estudio

The post Apartment renovation by Beri Estudio appeared first on MyHouseIdea.

©






 

SUBSCRIBE:  DIY & Craft feed | Home & Garden feed Fashion & Style feed

 

Related Post: