I love the wood, the light and the airy design of this home. This is full renovation of a 213m2 apartment in the heart of the Salamanca district (Madrid). It was an old apartment distributed in a traditional and very compartmentalized ( which is the case in Spanish big cities) way that prevented the entrance of natural light and limited it to a succession of dark spaces.

The objective of the successful architecture studio ÁBATON was to confer a new, modern and clean air, unifying the spaces and allowing the entrance of natural light and redistributing spaces. Now, the common areas – lounge, dining room and kitchen – are concentrated near the access door to the house and the private areas – bedrooms and bathrooms – to the bottom of it, where once was the kitchen and service area.



 

Thanks for reading !
xx

©









AnywayAnyday RU UA DE US


Loading...
Rosegal WW