There is nothing I appreciate more than an old home with its original details maintained after a renovation, like in this West Village townhouse by Rob Stuart. This fearless family yearned for a color infused, yet calming, fresh design all with the detail and nuance of a rarified turn of the century townhouse. Vintage mantles, layered moldings, patterned wallpapers and colorful fabrics come together in this family friendly home. We nudged various walls slightly throughout the floor plan to provide for a more spacious feel. I am head over heels with this little foyer in the photo above. I love the bold yellow wallpaper for the ceiling paired with the teal light fixture. It’s an unexpected pairing with the rest of the traditional details. 



For more of Rob Stuart’s work, check out this post of a vintage style condo. 

©









Agoda WW


Loading...
DHgate WW
Tomtop WW