Jag har frågat Emma som ligger bakom kontot @styledbyemmahos några frågor om hennes Instagramkonto och hur hon tänker. Jag och Emma har träffats några gånger i Göteborg och hon är hur go som helst så extra kul att se att hennes konto växer så det knakar. Nedan hittar du hennes 5 Intagram-svar!emmafisher
Konto:
@styledbyemmahos
Antal följare: 81 200
Antal inlägg/vecka: Oftast 1-2 men det varierar beroende på hur mycket jag jobbar.

Hej Emma, första frågan kommer här; vad tycker du är det bästa med Instagram?
All inspiration som jag själv får via de konton jag följer är såklart toppen, men även för att hålla mig uppdaterad på produkter och trender.

Det är också ett utmärkt sätt för mig att nå ut med de projekt jag jobbar med. Alla likes och fina kommentarer är en stark drivkraft för orka hålla uppe tempot.

Vilka av dina bilder får mest interaktion?
Efter att ha varit aktiv på Instagram ett antal år så har jag till viss del lärt mig vad som går hem. Sovrumsmiljöer och vardagsrum är ofta populära, bilder där man ser lite mer av rummet, gärna med ett vackert fönster eller liknande.

Har du någon gång ångrat/tagit bort en publicerad bild?
Det har hänt vid några tillfällen. Om bilden inte passar in i flödet i övrigt kan jag störa mig på det i efterhand och plocka bort den, eller om bildkvalitén av någon anledning inte håller måttet.

Gör du instagramstories? Varför/varför inte?
Nej, jag har inte testat än men det skulle nog kunna vara ett bra sätt att visa lite mer av vad som pågår bakom kulisserna. Det är ju oftast mycket arbete som ligger bakom varje bild som inte riktigt framgår på annat sätt.  

Vilket är ditt bästa Instagramtips?
Det beror nog lite på vad man är ute efter… Generellt så tror jag det är viktigt att hålla ihop flödet, bestämma sig för vad det är man vill visa och att inte helheten spretar för mycket vad gäller innehåll och redigering.

Det andra är att satsa på bra bilder, själv har jag ju turen att få jobba med fotografer och kan använda deras bilder. Det är såklart en konst i sig att hitta rätt motiv, vinklar och ljus om man ska göra jobbet själv men en förutsättning för att nå ut bredare, det är så många som är duktiga!

Tack @styledbyemmahos för dina svar!

Inlägget 5 frågor till Instagramprofilen @styledbyemmahos dök först upp på Hemtrender.

©Loading...